Transport maatwerk is ons op het lijf geschreven

Logistiek maatwerk - Bus van Alpha Logistiek met branding van Nationale Apotheek
Logistiek maatwerk, een bedrijfs bakwagen van Alpha Logistiek met branding van Pluripharm BV
Bestelbus van Alpha Logistiek met branding van the Cambridge.

Voor transport maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Alpha Logistiek is transport meer dan alleen het verplaatsen van goederen van A naar B. In deze blog nemen we je mee in onze wereld van transport maatwerk, waar we geloven in de kracht van persoonlijke service. Onze aanpak staat in het teken van het begrijpen van de specifieke behoeften van onze klanten en het leveren van een unieke klantbeleving.

Van maatwerk tot persoonlijk contact

Bij Alpha Logistiek geloven we niet in one-size-fits all oplossingen. Elk bedrijf heeft unieke transportbehoeften en daarom gaan wij graag in gesprek met onze klanten. Door deze nauwe samenwerking kunnen we op maat gemaakte transportoplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en vereisten. Ontdek hoe maatwerk de kern vormt van onze benadering en daardoor zorgt voor een naadloze integratie van transport in uw bedrijfsprocessen.

Transport maatwerk met chauffeurs als visitekaartje

Onze chauffeurs zijn meer dan simpelweg bezorgers. Ze zijn de visitekaartjes van uw bedrijf bij de eindklant. Bij Alpha Logistiek geloven wij dat de chauffeur een belangrijke rol speelt in de klantbeleving. Door onze chauffeurs specifieke instructies mee te geven kunnen zij zorgen voor een persoonlijke touch aan elke bezorging. Zo leveren zij niet alleen een zending af, maar ook een blijvende indruk.

Onze chauffeurs krijgen klant-specifieke trainingen en worden opgeleid om op te treden als specialist. Zo kunnen zij bijvoorbeeld specifieke vragen stellen aan de eindklant, eenvoudige montagewerkzaamheden uitvoeren, en zo verder gaan dan de standaard bezorgdiensten. Deze veelzijdigheid zorgt voor een unieke klantbeleving, die niet kan tippen aan een standaard bezorgservice. 

Branding on the road

Onze benadering gaat verder dan het afleveren van zendingen. Wij willen dat elke zending een verlenging is van uw bedrijfsidentiteit. Zo is het mogelijk dat onze chauffeurs uw bedrijfskleding dragen of in een auto rijden met uw persoonlijke branding er op.

Of het nu gaat om het afleveren op afdelingsniveau of specifieke verdiepingen, het monteren of demonteren van een product, wij streven ernaar om uw merk tot in de puntjes uit te dragen.

Efficiëntie in detail

In de wereld van transport en logistiek draait alles om efficiëntie. Wij begrijpen daarom goed dat elk detail telt. Van logistieke optimalisatie tot het afleveren op welke verdieping dan ook, wij passen onze flexibele aanpak aan op de behoeften van uw bedrijf. Ons streven is een gestroomlijnd transportproces dat niet alleen efficiënt, maar ook doelgericht is.

Logistiek maatwerk

IT-oplossingen op klantniveau

Bij Alpha Logistiek doen we er alles aan om de klant te ontzorgen. Naast klantgerichte en getrainde chauffeurs gebruiken wij ook IT-oplossingen om de leveringen van onze klanten nog beter inzichtelijk te maken. Uw zendingen is vanzelfsprekend inzichtelijk tijdens de gehele logistieke keten maar daarnaast bieden wij ook aanvullende mogelijkheden. Wij kunnen onze chauffeurs bijvoorbeeld vragen om op specifieke momenten een foto te maken, een barcode te scannen op een plaats die de klant wenst of een filmpje te maken. Dit kan bijvoorbeeld erg helpen bij leveringen op locaties waar niemand aanwezig is of om achteraf aan te kunnen tonen hoe de levering gedaan is. Naast deze mogelijkheden kunnen klanten ook live meekijken naar de status van hun zendingen en indien gewenst ook temperaturen inzien tijdens het transport.

Transport maatwerk in actie

Bij Alpha Logistiek is transport maatwerk niet slechts een term. Het is wat en wie wij zijn. Ervaar de kracht van transport maatwerk met Alpha Logistiek. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.