Nieuwe logistieke partner Alpha Logistiek

Sinds 1 mei is Alpha Logistiek de nieuwe logistieke partner van Sofa groep. Sofa verzorgt al 27 jaar een breed pakket aan ondersteunende en ondernemende diensten voor de bij haar aangesloten huisartsen en praktijken. 

Chauffeur van Alpha Logistiek die zijn voertuig aan het (uit-)laden is.

Nieuwe logistieke partner zijn betekent uitbreiding wagenpark

We hebben nauw samengewerkt met Sofa om hun specifieke vereisten voor transport en logistiek te begrijpen. We hebben intensief overleg gevoerd en een gedetailleerde planning opgesteld die perfect aansluit bij hun behoeften. Sofa heeft gekozen voor dedicated en geconditioneerd transport.

We hebben daarna ons wagenpark uitgebreid met een aanzienlijk aantal geconditioneerde voertuigen om te voldoen aan de vereisten van Sofa. We hebben ook geïnvesteerd in de training van onze chauffeurs, waarbij we niet alleen de standaard GDP- en ADR-training hebben gegeven, maar ook aanvullende trainingen hebben verzorgd op basis van de specifieke wensen van Sofa.

Transport van medicijnen en diagnostisch materiaal

Bij Alpha Logistiek hebben we ruime ervaring in het transport van medicijnen, maar we begrijpen dat het transport van diagnostisch materiaal ook een zeer nauwkeurige en zorgvuldige aanpak vereist. Zowel het leveren van medicatie bij de apotheekhoudende huisartsen als het ophalen van diagnostisch materiaal dient vanzelfsprekend zeer secuur te gebeuren. 

Specifieke IT-oplossingen ontzorgen

Wij hechten veel waarde aan de afgesproken aflever- en ophaaltijden, omdat we begrijpen dat dit essentieel is voor de praktijken van Sofa. Om ervoor te zorgen dat we deze tijden kunnen nakomen, maken we gebruik van verschillende middelen, waaronder specifiek ontwikkelde IT-oplossingen in combinatie met een Business Intelligence-tool.

Langdurige partnerschappen als (nieuwe) logistieke partner

Bij Alpha Logistiek geloven we in het opbouwen van langdurige partnerschappen met onze klanten. We staan altijd klaar om mee te denken en oplossingen te bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele klant. Door onze expertise, toewijding en proactieve aanpak kunnen wij de logistieke uitdagingen van Sofa groep effectief aanpakken en succesvolle resultaten behalen.

Wilt u ook logistiek partner van Alpha Logistiek worden? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.