Waarom kiezen voor Alpha Logistiek?

Waarom kiezen voor Alpha Logistiek? Wie kan dit beter aan u vertellen dan onze klant zelf. We zijn verheugd om u mee te nemen in ons succesverhaal en te delen waarom Sofa/Dokter& met volle overtuiging voor ons heeft gekozen als hun logistieke partner.

Chauffeur van Alpha Logistiek die met een pakket loopt.

Waarom heeft Sofa/Dokter& voor Alpha Logistiek gekozen?

Alpha was voor ons niet onbekend. We hadden al contact met elkaar en zodoende zijn we in gesprek geraakt wat Alpha voor ons kon betekenen in een dag netwerk voor praktijken die aangesloten zijn bij Sofa/Dokter&. Ons streven was om de transporten van verschillende netwerken te combineren en daarmee kosten te besparen en duurzaamheid te vergroten.

Wat de doorslag heeft gegeven

Wat voor ons de doorslag in onze keuze voor Alpha heeft gegeven is de ervaring van Alpha in de distributie van farmacie voor onze groothandel Mosadex. Dit gecombineerd met de bewezen kwaliteit die ze in deze leveringen laten zien, gebruiksvriendelijke software, proactieve houding en het meedenken in oplossingen gaf ons het vertrouwen om een samenwerking aan te gaan.

De aanpak van Alpha Logistiek

Het door hun voorgestelde plan van aanpak, het droog rijden van de routes om tijden te controleren, gaf ons genoeg vertrouwen om met Alpha in zee te gaan. Natuurlijk is het in een voorbereidingsfase goed om vertrouwen te hebben, maar is het afwachten hoe het in de praktijk gaat. Alpha heeft dit in de overgang ruimschoots bewezen. Ze denken mee met de klant, zijn proactief en hebben ook ruime praktijkervaring op gebied van aansturen van een operatie, het verwerken van voormeldingen en het omgaan met veranderingen.

Onze complimenten en felicitaties gaan dan ook uit naar Alpha voor een vlekkeloze overgang waarin onze praktijken positief zijn verrast door de service, beheersbaarheid en volledigheid van Alpha.

Waarom kiezen voor Alpha Logistiek?

Bij Alpha Logistiek geloven we dat een betrouwbare logistieke partner essentieel is voor het succes van uw bedrijf. Met onze bewezen staat van dienst in de distributie van medische goederen en diagnostisch materiaal en onze proactieve houding bij het vinden van oplossingen, kunt u erop vertrouwen dat uw zendingen in veilige handen zijn.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek door hier te klikken!