Over Alpha Logistiek

Voertuig van Alpha Logistiek geparkeerd voor een apotheek.
4 grote schermen met statistieken vanuit TMS.
Zijkant Alpha Logistiek vrachtwagen, met het logo zichtbaar
Rij met devices van het trackingsysteem (TMS), alle devices laten het logo van Alpha Logistiek zien.

Toonaangevende partner in hoogwaardige transportoplossingen in Amersfoort

Bij Alpha Logistiek zijn we trots op onze positie als toonaangevende logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in hoogwaardige transportoplossingen op maat. Sinds onze oprichting in Amersfoort (2020) hebben we bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van Innight transport, medische goederen, diagnostisch materiaal, maatwerk transport en spoedtransport.

Onze certificeringen en moderne faciliteiten garanderen kwaliteit en snelheid

Onze expertise en focus op kwaliteit maken ons de ideale keuze voor het veilig en efficiënt vervoeren van uw kostbare ladingen. Als houder van het GDP-certificaat voldoen we aan de strengste normen voor opslag en transport van farmaceutische producten. Bovendien zijn we gecertificeerd volgens ISO 9001, wat onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid bevestigt.

Met onze centraal gelegen locatie in Amersfoort, beschikken we over een indrukwekkende 2000 m2 aan crossdockvloer en een sorteerband van ruim 50 meter. Deze faciliteiten stellen ons in staat om uw zendingen efficiënt te verwerken en snel naar hun bestemming te brengen.

Alpha Logistiek staat voor transport

4 grote schermen met statistieken vanuit TMS.

Real-time tracking en snelle doorlooptijden

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met uitgebreide ervaring in de logistieke sector. We begrijpen de complexiteit en gevoeligheid van uw zendingen en streven ernaar betrouwbare en snelle transportoplossingen op maat te bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften. Met behulp van ons geavanceerde IT-systeem kunnen we real-time informatie verstrekken, efficiënt plannen en uw zendingen nauwkeurig volgen. Dit stelt ons in staat om snelle doorlooptijden te garanderen en u op de hoogte te houden van de status van uw zendingen.

Langdurige partnerschappen en op maat gemaakte logistieke oplossingen

Bij Alpha Logistiek geloven we in het opbouwen van langdurige partnerschappen met onze klanten in Amersfoort én daarbuiten. Daarom streven we ernaar uitstekende service, betrouwbaarheid, flexibiliteit en maatwerk te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften. U kunt op ons rekenen als uw betrouwbare partner voor Innight transport, medische goederen, diagnostisch materiaal, maatwerk transport en spoedtransport.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het veilig en efficiënt transporteren van uw waardevolle ladingen.

Waarom onze klant voor Alpha Logistiek kiest

Sofa/Dokter&

"Alpha was voor ons niet onbekend. We hadden al contact met elkaar en zodoende zijn we in gesprek geraakt wat Alpha voor ons kon betekenen in een dag netwerk voor praktijken die aangesloten zijn bij Sofa/Dokter&. Ons streven was om de transporten van verschillende netwerken te combineren om daarmee kosten te besparen en duurzaamheid te vergroten.

Wat voor ons de doorslag in onze keuze voor Alpha heeft gegeven is de ervaring van Alpha in de distributie van farmacie voor onze groothandel Mosadex. Dit gecombineerd met de bewezen kwaliteit die ze in deze leveringen laten zien, gebruiksvriendelijke software, proactieve houding en het meedenken in oplossingen gaf ons het vertrouwen om een samenwerking aan te gaan."

Óf